The Beatles


Min Musik - interesse                                    

Fra jeg begyndte at interessere mig for musik, har The Beatles & Elvis Presley været mine favoritter, men med alderen er det blevet mere Country and Western der har fået min interesse, især den fra 60'erne.

Jeg er så heldig at min kone har samme musik smag, så vores sølvbryllup
1. maj 2000 blev holdt i Nashville, hvor vi besøgte Grand Ole Opry og Country Music Hall Of Fame, en uforglemmelig oplevelse med masser af live country music.

Den country kunstner der står mit musikhjerte nærmest er Willie Nelson. Han er noget af det mest charmerende at opleve live på en scene, og så har han en fantastisk ukrukket og ligefrem måde at få kontakt med publikum på.
Han står for mig som den der har skrevet de bedste country tekster der nogensinde er blevet skrevet, de fortæller en historie uden at blive "pladder" sentimentale.
Hans sang stemme kan nok diskuteres, men sammen med hans gamle guitar som han kalder "Trigger", ja så går det hele op i en højere enhed.

Mine country favoritter er:

Buck Owens Harlan Howard Merle Haggard
Don Williams Jim Reeves Patsy Cline
George Jones Johnny Cash Tom T. Hall
Hank Williams Kitty Wells Willie Nelson


 

Mine favorit rock band:

Creedence Clearwater Revival Mark Knopfler Eagles
Gasolin REM The Rolling Stones
Henning Stærk The Doors T- REX


 

De fleste kunstnere og musikudøvere har deres egne hjemmesider på internettet og mange fans har også lavet deres helt personlige side om netop den kunstner - eller gruppe som de nu er fasineret af, så det er meget nemt at finde de oplysninger som man lige står og mangler.

Til at styre min store musiksamling bruger jeg en hjemmelavet Microsoft Access database og den har alle de faciliteter en god database skal have.

Se hele min pladesamling  -  Se grafik fra min Access database  -  Download musikdatabase

Min favorit TV serie Heartbeat (Små og store synder)

 


 

Se hvad jeg har med The Beatles

Se hvad jeg har med Elvis Presley

Se hvad jeg har med George Jones

Se hvad jeg har med Willie Nelson

Opdateret:12-09-2015